27 de maig 2007

Hui toca anar a votar, valencians!

Valencians i valencianes: ha arribat el moment que estàvem esperant! La possibilitat de canviar el signe polític de la Generalitat Valenciana és accessible, però només si tots anem a votar. Segons els analistes, amb una participació d'un 75 % el PP no podria revalidar la seua majoria absoluta. Les eleccions a les Corts Valencianes de 2003 van tenir un 71,5% de participació... per tant, només hem d'apujar-la un 4%! CAP VOT CONTRA EL PP ES POT PERDRE!

Recordeu que en estes eleccions ens juguem molt. Quatre anys més de majoria absoluta del PP poden ser la ruïna econòmica del País Valencià -som la comunitat autònoma més endeutada de l'estat espanyol-. A més a més, creixerà l'especulació, l'urbanisme salvatge, la corrupció, l'amiguisme... Per no parlar de la sanitat i l'educació: voleu continuar veient malalts pels passadissos i en salons d'actes perquè no caben a les habitacions o preferiu observar com els xiquets estudien en barracons prefabricats en condicions tercermundistes? Bé, si no voleu mirar-ho sempre podeu anar-vos-en bén lluny, però recordeu que no haurieu d'agafar cap transport públic de la Generalitat: no són segurs. I no només per l'accident de metro del passat juliol -en què van morir més de 40 persones- sinó també perquè altres trenets com la línia Dénia-Alacant -que tarda quasi 3 hores en fer el recorregut- compta amb les mateixes escasses mesures de seguretat que la línia mortal del Metro de València...

Podríem fer un terrible llistat de totes les raons per les quals cal anar a votar en contra del PP -donant el vot al PSOE o al Compromís pel País Valencià- però preferisc no amargar-me el dia i esperar amb il·lusió que arribe la nit quan, si tots heu anat a votar, podrem respirar tranquils i assegurar-nos que realment un altre País Valencià és possible.