20 de maig 2007

D'enquesta a enquesta

Aquests últims dies els mitjans de comunicació no paren de treure enquestes sobre els resultats de les eleccions de la setmana vinent. Setmanes abans ja n'havien tret... Hi hava la famosa enquesta del PP que ningú es creia on s'atribuïen una majoria absoluta amb 55 escons de 99. Jo, esclar, preferia creure'm les que treia el Levante: aquelles que deien que els peperos es quedarien amb 46 i -més tard- amb 49 diputats... És a dir, que estaria justeta la cosa però que teníem l'esperança.

No sé vosaltres, però jo tenia sensació de canvi... entre la manifestació del 25 d'abril, els videos del Ja en tenim prou i, en general, l'ambient en què em moc... i llavors arriba l'enquesta del CIS, que dóna una nova majoria absoluta al PP. Plof! Com una poalada d'aigua gelada. Des d'aquell dia que estic molt pessimista, se m'ha desunflat l'eufòria preelectoral... cada vegada veig més difícil que s'acabe la dictadura... I això que només és una enquesta! Imagineu-vos com estaré el diumenge que ve si no perden el govern. Ploraré. I no voleu que passe això? A què no? Doncs aneu a votar!

Una enquesta de la Universitat de València dóna el canvi, però tot dependrà -diuen- del nivell de mobilització. Doncs ja sabeu! Feu córrer la veu! Que ningú es quede sense votar! Envieu mails, missatges per mòbil, escriviu als vostres blogs, fotologs... el que calga! Però mobilitzeu els valencians perquè vagen a votar. Només si assolim una alta participació serem capaços de que se'n vagen. I si no ho aconseguim, ens trobarem amb 4 anys més de destrucció del territori, de persecució de la llengua, d'imposició de la cultura espanyola, de manipulació mediàtica, d'endeutament milionari, de regressió econòmica, de precarietat laboral, d'hospitals desbordats, de trenets tercermundistes, de xiquets estudiants en barracons, de polítics corruptes... MOBILITZEU-VOS!

1 comentari:

Eivi ha dit...

Putoooooos peperos! Els hem de fer fora com sigui! De la Generalitat Valenciana i del Govern Balear. Puto Camps i puto Matas!

Visca la terra!