03 de maig 2007

Veniu a la manifestació de dissabte?


Sembla que finalment podré anar a la manifestació del proper dissabte a València, per commemorar els 300 anys des de la Batalla d'Almansa i denunciar els continus atacs del PP a la nostra llengua i la nostra cultura. Serà un bon moment també per reivindicar el nostre dret a vore TV3 i, sobretot, per manifestar la força que tindrà l'esquerra nacionalista en les properes eleccions autonòmiques del 27 de maig.

És el primer any que vinc, no per res, sinó per estar incomunicat ací dalt, al Principat. Enguany no podia faltar. Serà l'única oportunitat que tindré de celebrar 3 segles de derrota del meu país... Com en som, de masoques! Tot i que no m'agrada, hauré de vindré en un bus ple de jerkis -joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya- i no perquè els hi tinga especial mania, sinó perquè hauria preferit no vindre amb cap partit polític. Però mira, al final, és l'única opció que em quedava. Només espere no trobar-me amb un grup de blaveros violents esperant els busos amb matrícula de Barcelona per tirar-nos pedres! No seria la primera vegada...

I vosaltres, vindreu el dissabte? La marxa començarà a les 18:00h a la Plaça de St Agustí de València i no hi podeu faltar, sobretot els valencians!!! Enguany més que mai hem de demostrar la nostra força i la nostra ràbia cap a un tipus de política que ens està amargant l'existència! Us espere a tots el dissabte!!!