30 de setembre 2007

Beneïda còpia


Hui podem donar la benvinguda a un nou membre de la comunitat blogera: Un polac a Can Mandril, que conta les peripècies d'un jove catalanista que viatja a Madrid durant un any per cursar l'últim curs de la carrera. La idea és d'un bon amic meu i per això no ens ha d'estranyar que el concepte estiga clarament inspirat en este blog. I això no ho dic com un retret, sinó com un orgull, ja que és sempre és un plaer ser font d'inspiració. Sobretot, si és per continuar fent anàlisis constructives entre pobles que no s'acaben d'entendre i de compartir visions contraposades.

Afegisc un link a este nou blog, a l'apartat d'enllaços. El web està en català, per tant caldria preguntar-se si realment això acostarà els madrilenys als nostres països o si, en realitat, només serà una crítica àcida per distanciar-nos cada volta més de la capital de l'Imperi.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

També t'han fet un "Ana-Copia Quintana"?

xxDD

Eivi ha dit...

Home, moltes gràcies per la teua anàlisi/crítica... constructiva? Ja anirem fent crossovers entre bloc i bloc. De moment, ha estat un plaer contribuir a l'augment del teu, ja de per se desmesurat ego.

Que segueixi així!